18.02.2009

Gura casca la Eros show.


"Unii romani au o mare problema cu anumite nevoi. Nu ma refer la cele fiziologice, care, in caz ca-i apuca, n-au unde sa le rezolve, pe motiv ca toaletele publice lipsesc aproape cu desavarsire din marile orase. Ma refer la nevoile distructive ale unor romani, in special a celor din mediul urban.
Nu inteleg de ce exista atat de multi romani care simt nevoia sa distruga. Nu distrug ceva anume, ci orice le pica la indemana, si asta atat timp cat respectivele obiecte nu sunt ale lor. Nu sunt multi care, uitandu-se la televizor, in apartamentul proprietate personala, se apuca sa-si taie canapeaua cu lama sau sa infiga in ea pixuri ori creioane. Dar cand ajung intr-un bar sau intr-un mijloc de transport se apuca de taiat banchetele, de scrijelit mesele, de vopsit peretii de la toaleta si de cine mai stie ce alte minuni.
Cand se enerveaza, nu-si sparg usile de la baie, oglinzile sau vasul de toaleta. In schimb, isi reprima toti nervii pana cand ajung intr-un loc public, unde se desfasoara ca o maimuta abia coborata din copac.
Pe langa acest lucru, cand barul respectiv se inchide, auzi imbecilul cum se plange:
"Un bar care-mi placea era in tot orasul asta, si acum l-au inchis... Acolo ma simteam si eu liber..."
Pai, da, boule, l-au inchis pentru ca esti un marlan ordinar, care distrugi pentru ca simti nevoia sa spargi, iar patronul si-a dat seama ca nu merita investitia in conditiile in care trebuie sa schimbe saptamanal mobila sau sa renoveze toaleta.

Si uite asa se trezesc unii romani ca, atunci cand vor sa linga dupa ce au scuipat, realizeaza ca nu mai au unde..."

sursa: iasiplus.ro