14.02.2009

Masajul erotic – o senzatie care nu trebuie sa-ti lipseasca din dotare

Clientii acestor locatii marturisesc ca e placut sa se bucure de jocuri erotice fara o presiune sexuala din partea partenerei.
Este un mod excelent de a te elibera de stresul unei zile de munca, de a primi placere fara sa fie nevoie sa faca vreun efort, de a simti apropierea unei femei fara a se gandi la responsabilitatea unei relatii. Desigur, aceste saloane sunt departe de a tine locul unei vieti sexuale normale, dar constituie o cale excelenta de relaxare.
"Peste noapte apar noi si noi saloane de masaj erotic. Indiferent ca sunt initiativa unor intreprinzatori onesti impresionati de ceea ce au vazut in Occident sau Orient, a unor ex-maseuze care s-au “privatizat” cu ajutorul unui “sponsor” sau sunt deschise de proxeneti pentru a-si masca activitatile de prostitutie, toate aceste saloane de masaj erotic ne asalteaza in fiecare zi cu oferte care mai de care mai tentante: preturi reduse, bonusuri, gratuitati, etc
Atentie mare, nu va lasati impresionati!
Preturile mici ascund, de obicei, incompetenta sau lipsa de experienta a maseuzelor, chiar lipsa de igiena si conditiile precare ale salonului de masaj erotic respectiv. Ganditi-va de doua ori inainte de a opta pentru un masaj erotic la un pret “promotional”. S-ar putea sa va alegeti doar cu o “laba trista”, cu ceva paraziti sau boli exotice, si fara apa calda sa va dusati." sursa :" masajerotic.info "