16.02.2009

Patronul le preda lectii de sex oral


Ne intrebam: De ce nu se legalizeaza naibi o data prostitutia si raspunsul invariabil este ca are un dinte impotriva Biserica Ortodoxa. Eu cred ca cei care patroneaza astfel de stabilimente ( nu vorbesc decat de locurile in care se practica sexul) dau spagi grase politiei si altora … si nu exista interes sa nu mai vina micile sau marile , dar constantele comisioane in buzunarele unor corupti, dar eu pun o alta intrebare: De ce ghidul.ro accepta sa gaca publicitate unui bordel la rubric de masaj sub numele ANGEL SALON,avand si un banner al acestui salon - incasand bani foarte frumosi din asta, undeva la aproximativ 100-150 euro/luna. Ghidul.ro si Anuntul.ro si toate celelalte ziare si site-uri de gen de ce nu boicoteaza acest tip de afaceri? Raspuns: Sexul se vinde mult prea bine si nu isi permit.

<< Prostituatele de la bordelul de lux care functiona sub paravanul unui salon de masaj erotic, situat in centrul Capitalei, erau invatate de patron cum sa intretina un raport sexual oral. Acest lucru reiese din rechizitoriul procurorilor bucuresteni, care i-au dat pe mana instantei pe cei trei proxeneti: Sorin Gherman, Ciprian Dumitru, Stefan Petre.

Practic, fetele erau obligate sa se foloseasca de fructe si legume a caror forma se apropia de cea a organului sexual masculin - banane, morcovi, castaveti, iar patronul le invata care sunt zonele erogene ale barbatului. Dupa ce treceau acest test, Gherman isi supunea angajatele la "proba orala". Andreea, cea care a dezvaluit ce se petrecea de fapt in asa-zisul salon de masaj, a declarat anchetatorilor ca patronul, pe langa faptul ca le lua din leafa sume foarte mari daca nu-i placea cum erau coafate ori daca erau planse, le mai si supunea unor perversiuni greu de imaginat. >> sursa: antena3.ro

sursa foto: ghidul.ro