15.02.2009

Lindicul principesei.


Un cretin care se crede “miezul din fanta” (nu stiu cine are drepturi pentru aceste expresie M. Badea sau V. Ciutacu) sau mai popular “lindicul principesei” a inceput sa traga in politisti. Va da-ti seama cat de important se credea daca avea pistolul la el, eu sincer cred ca era unul din tembelii care iti pun pe masina fly-iere cu saloane de masaj de genul : suntem cele mai bune, cele mai blonde, avem cele mai mari tate, si cele mai mici preturi, dar nu iti spune nimeni ca are mamelonul cat o zi de munca si ca marile ei tzatze daca isi da jos sutienul sunt pana la genunchi, si in unele cazuri poate sa faca o “braziliana” cu ele. Va astept cu comentarii si pareri despre asta.

<

"Politistii au incercat sa-l opreasca si sa-l legitimeze, intrucat acesta se uita la autoturismele din parcarea unui hotel. In acel moment persoana a fugit, a armat un pistol si a tras impotriva patrulei Sectiei 17 Politie", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Newsin.

Aceeasi sursa a mai declarat ca barbatul s-a urcat pe unul dintre autoturismele oprite in intersectia cu Soseaua Panduri si a continuat sa ameninte patrula de Politie.

Conducatorul autoturismului pe care se urcase a demarat, astfel incat barbatul a cazut si a fost imobilizat de politistii Sectiei 17.

Tanarul are 25 de ani si este din Bucuresti.

In urma primelor verificari efectuate de politisti, "a rezultat ca se afla in zona respectiva pentru ca detine un salon de masaj si adusese o angajata pentru a presta o sedinta de o ora la un client", a mai spus Ciocan.

Femeia a fost si ea retinuta dupa terminarea sedintei.

In acest moment, cei doi se afla la sediul sectiei de politie, pentru a fi cercetati. Barbatul sustine ca detine pistolul in mod legal.>> sursa: frontnews.ro .