16.02.2009

Mare problema....?



Citesc si ma minunez, cica barbatii au creierii varza cand vad o femeie in pula goala si o privesc ca pe un obiect pe care l-ar vrea in vitrina cu trofee...si? Si care este problema, ea de ce se dezbraca? Pentru bani ve-ti spune. Se prea poate dar eu am multe prietene carora le place sa fie privite cand danseaza pe cuburi sau in custile diferitelor cluburi bucurestene. Dar sa nu uitam cand mergem noi in locatiile unde presteaza Taboo boys, Flamingo boys, si alti baietasi de acest gen. Va voi povesti o mica intamplare : Am fost la o petrecere surpriza organizata de iubitul unei prietene si acolo au venit 2 baietzasi dintr-o trupa de dansatori si dupa ce i-au facut show-ul sarbatoritei au inceput sa bea si sa povesteasca cum merg pe la diferite petreceri si "doamnele " casatorite de altfel le fac un mic botic si sotii lor nu sunt decat in camera de alaturi, sau la petrecerile de 1 si 8 martie ( se apropie) femei entuziaste ii ling si ii sug de fata cu o asistenta de 30-40 de consoarte de aceelasi sex (slab de altfel). Cati din barbati nu au fost la diverse show-uri de streep-tease si au vazut ungras burtos, sau un manelist convins care a luat-o pe ulei si a bagat botul in pizda transpirata a dansatoarei?
Pana una alta sa nu uitam ca daca suntem “horny” si avem in fata un exemplar de alt sex dacat al nostru devenim ceea ce suntem de fapt – Animale care vor sa se imperecheze.




<Specialiştii care au realizat studiul, au scanat creierul anumitor bărbaţi în timp ce aceştia se uitau la fotografii cu femei aproape dezbrăcate, şi, au ajuns la concluzia că acele poze au dus la o reacţie a unei părţi a creierului care în mod normal este stimulată de obiectele uzuale.

De asemenea, cercetătorii au descoperit că, în cazul bărbaţilor cunoscuţi drept afemeiaţi, această excitare a creierului a dispărut brusc la vederea bărbatului care a realizat fotografiile.

Profesorul Susan Fiske, cea care a condus echipa de cercetători, a declarat că, în opinia ei,o parte din bărbaţi consideră că femeile sunt mai de grabă obiecte decât fiinţe.>> sursa: libertatea.ro