19.02.2009

"Masajul erotic m-a invatat sa fiu mai puternica."




In continuare aveti ocazia sa cititi "memoriile" unei foste maseuze in prezent ziarista pe undeva prin lume. Astept parerile vostre despre acest fel de job.

Invitatia mi-a venit de pe un site. Cind am vazut ca e vorba de masaj erotic primul gind care mi-a venit a fost ca e vorba de prostitutie. Dar, mi s-a aprins beculetul. Imi si inchipuiam cum realizez ditamai investigatie despre traficul de fete din Moldova. Si ce tare o sa fiu eu la toamna cu o asemenea achizitie la portofoliu! Din acest motiv chiar mi-am lasat toate datele la o organizatie cu care colaboram daca totusi mi se intimpla vreo belea, cel putin sa stie de unde sa ma scoata. Celor cu invitatia, care se jurau ca nu e vorba nici pe departe de servicii intime si ca, dimpotriva, ei nici nu saluta acest lucru, le-am zis ca nu am bani de drum si nici unde sa stau la Constanta. OK au zis ei, si au venit chiar la vama cu banii necesari pe care trebuia sa-i am intrind pe teritoriul României. Patronul salonului mi-a spus ca pot sta in camera libera unde statea el cu prietena. Iata asa am ajuns sa ma angajez la un salon de masaj din Constanta, pentru a vedea cu propriii ochi si a simti cu propriile miini ce se intimpla si ce se ascunde dupa draperiile purpurii ale acestei ocupatii. I-am linistit pe cei de la Chisinau ca totul e in ordine. Ba chiar am avut indrazneala sa-l rog pe patron sa ma ajute sa fac practica la un ziar local. Astfel am ajuns cu aceasta dubla identitate: stagiara la Observatorul de Constanta si maseuza cu prefixul multpromitator “erotica”.

Salonul era situat, pudic, in curtea casei parintilor patronului. Oameni foarte de treaba. Mamica sefului ne ajuta uneori si la curatenie cind erau prea multi clienti, iar tata mai repara, cind era nevoie, o usa, un robinet. Era amplasat, la propriu, in doua case: in una se facea masaj erotic, iar in cealalta – masaj de relaxare, anticelulitic si antistres. Noi, eroticele, lucram pe ture, de la ora 15.00 pina la 23.00 si de la 23.00 pina la 6.00 dimineata. Dar, daca venea vreun client si in orele de odihna, era servit cu aceeasi amabilitate.

O sa fac o mica descriere pentru a va familiariza mai usor cu atmosfera respectivelor. In casa unde se facea masajul erotic erau trei camere si o baie. In mijlocul fiecarei camere era o saltea imbracata in atlas rosu. Peretii erau pictati cu femei goale: unele se mingiiau, altele aveau privirea indreptata in zare, parca asteptind ceva. Linga un stativ, pe care era instalata o farfurie cu becuri mici, erau pietre de mare. Si, daca turnai apa in farfurie, se elimina un miros foarte placut. Pe noptiera de linga saltea ardeau betigase mirositoare. Se mai aprindeau si luminari daca avea chef maseuza. Daca nu – se facea uz de o lustra cu lumina rosie. A doua camera nu avea ferestre si pe pereti erau pictati nori, ce trebuiau sa sugereze probabil ideea ca clientul se afla deja in al noualea cer. Abisurile marii erau reprezentate de o scoica care avea si ea becuri mici si capacitatea de a emana arome calmante. Pe linga betisoare, atmosfera era intretinuta de o luminare mare si rosie. Iar de perete era sprijinita o oglinda imensa, pentru a-i oferi clientului o priveliste mai ampla atunci cind fata il masa pe spate. Boxele susurau o muzica lenta.

Inainte de a incepe lucrul faceam dus, ma machiam, imi prindeam parul si, imbracata in chiloti tanga, treceam la actiune. “Sesiunea” dura o ora.
Scenariul se deruleaza in felul urmator: Mai intii clientul trebuie relaxat si aceasta procedura se prelungeste cam 20 de minute. Se incepe de la talpi, apoi se trece usor in sus spre gambe, fese, spate si, in aceste miscari, se intercaleaza treptat elemente erotice: pupici pe spate, atingerea testiculelor (cit se vede de la spate) cu unghia, atingerea urechilor cu limba si pupatul pieptului. Toate aceste elemente depind de fantezia fetei, nu existau reguli clare. Daca erau necesare tehnici suplimentare pentru provocarea erectiei, le aplicam prin masarea directa a penisului. Masajul trebuia sa finalizeze prin orgasmul clientului, insotit de ejaculare. Sint unii barbati care spun singuri unde trebuie sa-i mingii, cum, cit de usor sau apasat pentru ca sa se excite, altii se rusineaza sa verbalizeze, a treia categorie devin agresivi. Dar despre acestia putin mai tirziu. Va intrebati unde a putut invata o studenta la jurnalistica sa faca masaj erotic? Chiar pe loc. Prima data i-am facut masaj chiar sefului salonului, apropo, fost profesor de filosofie. Alaturi era Amalia, o fata mai cu experienta si prietena patronului, si imi explicau cum sa excit un barbat prin masaj, iar el, seful, imi mai spunea ce le mai place barbatilor, adica unde sa-i mingii mai mult. La sex nu l-am masat, fiindca ii era rusine. Poate si din cauza prezentei prietenei. Mi-a permis accesul doar la spate. Masarea propriu-zisa a sexului am invatat-o de la un masor din salon. El instructa toate fetele care vroiau sa invete mai mult decit stiau din propria experienta.


Primul lucru pe care mi l-a spus seful cind m-a angajat a fost: “Nimeni nu-ti este prieten, numai eu. Imi spui mie despre tot ce ti se intimpla si se rezolva”. Asa am si facut. Dupa fiecare ora de masaj discutam cu seful, ii impartaseam emotiile. Ii povesteam tot ce s-a intimplat si ma sfatuia cum sa evit situatiile neplacute. Tinea foarte mult la imaginea salonului. Regulile erau simple: sa nu ai iubit, sa nu ai niciun fel de contact sexual cu clientii, sa nu dai numarul de telefon personal si sa nu accepti invitatii in afara salonului. Nu aveai voie sa-i saruti pe buze, iar ei nu aveau voie sa te atinga in zonele intime. Daca nu le respectai, erai data afara. Cum orasul Constanta nu este atit de mare, clientii români erau prieteni cu patronul salonului si nu puteai sa “calci strimb” chiar daca iti doreai. Cu strainii era cam la fel. Li se explicau regulile, si in majoritatea cazurilor, se imprieteneau cu seful. A fost o maseuza care nu a zis ca are un iubit si asta cind a aflat ca iubita face masaj erotic, a venit la salon intr-o rasuflare si s-a ivit o cearta de zile mari. La final a fost concediata.

Patronul ne permitea si anumite mofturi. De exemplu, eu evitam sa le fac masaj barbatilor grasi. In primul rind, pentru ca nu-mi plac, in al doilea – pentru ca nu m-as fi descurcat, as fi obosit prea repede. Nu-mi placeau nici cei foarte parosi, mi se parea o lipsa de respect pentru munca noastra. Noi trebuia sa fim foarte puse la punct sub acest aspect, nu ni se ierta nici cel mai mic firicel.
Inainte si dupa masaj clientii faceau dus, iar daca unii insistau sa nu se desparta de miresmelel lor naturale, erau impinsi intr-un mod frumos, dar insistent spre baie. Veneau uneori si femei, dar eu personal nu am avut aceasta experienta.
Timp de trei saptamini cit am prestat servicii in acel salon, am avut diferite situatii ciudate. De exemplu, era un lautar care venea o data pe saptamâna, la 6.00 dimineata, dupa ce se intorcea de la vreo petrecere. Din vorbele lui, venea la masaj fiindca sotia nu-i facea sex oral. Intr-o zi a incercat sa-si foloseasca forta pentru a ma “convinge” sa-i indeplinesc eu fantasma. In astfel de cazuri, salteaua de masaj se transforma in teren de lupta. A intervenit seful salonului care a calmat spiritele si a trimis alta fata sa continue masajul. Nu eram prizoniere, in cazul in care nu-mi placea sau nu puteam controla clientul, paraseam camera. Venea alta fata in schimb si daca nici ea nu se ispravea, clientul era rugat sa plece de bunavoie sau cu forta. Iar de se intimpla sa nu ne placa felul cum arata vreun potential client, spuneam ca avem rezervari si nu-l putem servi. Saturindu-se sa tot astepte, pina la urma barbatul pleca.
Din vasta mea experienta de 3 saptamini am reusit sa observ urmatoarele: cel mai des apeleaza la masaj erotic barbatii trecuti de 30 de ani. Acestia, in comparatie cu clientii tineri, sint mai salbatici. Se intimpla ca si cei tineri sa nu reziste tentatiei si sa ceara ceva mai mult decit era scris in regulament, dar mai rar. Cam zece la suta erau in crize sentimentale. Mi s-a intimplat ca in loc de masaj sa-i mingii pe cap, iar ei sa plinga fiindca nimeni nu-i iubeste. In astfel de cazuri, nu depuneam mare efort, eram platita si mai primeam si bacsis. Multi barbati erau curiosi, ma intrebau daca este adevarat ca chinezii o fi avind un penis mic. Primind un raspuns afirmativ, zimbeau fudui si relaxati. Intr-adevar, masarea acestei zone la reprezentantii acestui popor era cu adevarat o munca de filigran, trebuia sa ai degetelele fine. Pentru coreeni era specific inelul metalic introdus sub pielea sexului, pentru a produce placeri nepamintesti (o fi adevarat?) femeilor. Bulgarii, grecii si turcii nu sint chiar atit de virili precum se dau. Am mai observat ca barbatii se bucura ca niste copii atunci cind cantitatea de substanta eliminata este substantiala si se rusineaza atunci cind apare doar o picaturica. Eram nevoita sa-i consolez ca nu discutam cu nimeni aceste detalii, iar cu mine n-are de ce sa se rusineze. Este adevarat ca pe urma chicoteam cu fetele, povestindu-ne una alteia detaliile picante, dar ei nu aveau de unde sti, respectiv dormeau linistiti, visindu-se giganti.

Foarte multi straini erau in Constanta cu afaceri. Un belgian tinar mi se plingea ca e obosit, munceste prea mult, ii este dor de casa si nici macar nu are puteri pentru a face dragoste cu o fata. Ii era de ajuns un masaj. Alt client permanent, un japonez, chiar a adormit venind pe la trei de noapte. L-am lasat sa doarma o ora, apoi l-am trezit, a platit si a plecat. Mai aveam un client român, de la garda financiara, caruia ii facea mare placere sa ma testeze la gramatica limbii române. Imi punea tot felul de intrebari de genul: “cum se scrie corect, mi-a vorbit sau mia vorbit, sau la care timp este verbul spusei”. Credea ca daca fac masaj erotic nu stiu gramatica limbii române. Avea nevoie probabil sa umileasca pe cineva (defectele profesiei) si ma gasise pe mine. Desi eram mai relaxata cu clientii permanenti, nu imi tremurau picioarele ca atunci cind ii vedeam prima data, pe asta de la urma as fi vrut sa nu-l mai vad in ochi.
Un taximetrist a venit intr-o zi si a intrebat preturile. A zis: am trei milioane si vreau sa le cheltui cu folos. A mai mers si pe la celelalte saloane, dar s-a intors la noi. A ales alta fata, dar cind m-am pornit sa-i aduc un pahar cu apa, a zis ca ma vrea pe mine pentru ca ii place forma posteriorului meu. Mai fusesera si altii cu asemenea remarci si astfel pot sa zic cu siguranta ca in scara de valori masculine fundul bate sinii. Uneori vreun client ne masura cu o privire critica: “ce puteri are fata data, daca este asa de slaba?”. Altii preferau fetele subtiri.

Cit priveste ritmul de lucru, era tare diferit. Puteam sa nu avem niciun client, dar puteam sa avem cite sase unul dupa altul. Si daca iti incepeai tura la 12, la sase dimineata nu puteai duce un pahar de apa la gura de oboseala. Si tocmai intr-o asemenea dimineata primesc un apel la domiciliu. Dupa sase! De obicei sintem duse si aduse cu masina salonului, uneori ne mai insoteste si receptionera pentru a preveni cazurile cind clientii inteleg altceva decit e scris in program. Eram atit de obosita incit oboseala imi daduse un soi de indrazneala. M-am trintit pe canapea si l-am intrebat sever: tu n-ai ce face altceva la ora sase dimineata? El imi spuse ca tocmai venise de la munte, peste doua ore are avion in Grecia, nu-l prinde somnul si ar fi vrut sa cheltuie cu folos timpul ramas. „Nu vezi ca sint obosita din cauza unor neadormiti alde tine?” Atunci a zis ca imi face el masaj. Si mi-a facut. De fapt, de mai multe ori mi s-a intimplat sa-mi propuna ei sa-mi faca masaj. Dar niciodata nu le-am dat voie sa-mi faca erotic. Chiar si din motive de igiena. Cine stie ce microbi aveau ei pe degete!
Cind e vorba de bani, tentatiile sint foarte mari. Multi propun bani pentru servicii ce nu intra in masaj. Daca te respecti, refuzi. Oricum, masajul erotic era platit destul de bine. Pentru un român pretul era de 1 200 000, pentru un strain –
1 500 000, la hotel sau la domiciliu pentru un român – 1 500 000, iar pentru un strain – 2 000 000. Din aceasta suma noua ne revenea 400 000. In trei saptamini am facut 10 000 000.
Basarabence .

In acest timp am facut cunostinta cu mai multe basarabence care practicau aceeasi meserie. De fapt, fetele noastre erau tare apreciate. Atunci cind clientii aflau ca in salon sint maseuze de la Chisinau, tineau neaparat ca anume ele sa le presteze serviciile respective. Sa vina rusoaicele, ziceau ei. In afara salonului basarabencele nu se prea laudau ca fac masaj erotic, ziceau ca e pentru relaxare.
Pentru ca desi masajul erotic este legalizat in România, barbatii se uita altfel la fetele care il fac. Rar baiat care ar accepta ca fata de linga el sa aiba o asemenea experienta de munca.
In final, m-am convins – ca sa fii maseuza erotica ai nevoie de un caracter foarte puternic si ca ai foarte mult de studiat. Trebuie sa inveti cum sa domini un barbat fara ca el sa-si dea seama ca este dominat. Iar cel mai important e sa-i arati de la bun inceput ca tu esti sefa, nu el. Asa ne-a invatat patronul. Asa fac si in continuare.