14.02.2009

Clientii saloanelor de masaj.



Specialistii in sexologie au incercat sa alcatuiasca profilul clientilor care frecventeaza saloanele de masaj erotic . Conform studiilor ei sunt : "barbati casatoriti, trecuti de prima tinerete, care au anumite nemultumiri cu privire la relatia actualasi/sau doresc sa experimenteze ceva nou"

Nu va lasati amagiti de talentul actoricesc al maseuzelor. In peregrinarile mele prin saloanele de masaj erotic din Romania am intalnit destule fete care ar putea umili multe starlete de filme porno.

Nu fiti naivi sa credeti ca cele trei valuri de grasime de pe burta, gusa sau chelia voastra au inceput sa faca furori peste noapte. Stati linistiti! Brad Pitt, George Clooney sau David Beckham sunt inca la moda.

Constientizati ca mergeti la un salon de masaj erotic in scop terapeutic. Daca vizitele la salonul de masaj erotic va ajuta sa va salvati relatia, sa va refulati frustrarile sexuale, sa o puteti aborda cu mai multa luciditate, toleranta si intelepciune, este totul OK. Daca nu, inseamna ca pierdeti timpul si aruncati banii degeaba.