17.02.2009

Sa facem reclama....


In afara curvetelor care sunt mari doamne si pricepute in marketing si in managementul afacerilor ( alina plugaru si laura andresan - adevarate pricepute) iti incepi ziua cu o cautare pe net si din doi in doi metri o vezi pe (L)atrina plugaru ranjind despre cat de smechera e ea si cum dupa firma de termopane si-a deschis salon de masaj si asa pe nepisatele de dimineata iti vine s-o intrebi: ” Ce-i cu erecţia aia pe gingiile tale? Vrei să-ţi fut una?” dacă o tipă zâmbeşte excesiv, atât în realitate cât şi pe net, mai ales când nu fac glume, povestea e alta. Ooo da. Vrea futută în cur. Sau să mă guripuleze ? Acestea sunt fetele care iubesc ca sa traiasca. Haideti sa inchid paranteza despre curve, panarame inculte si va atentionez : sa nu va mirati daca maine sau poimaine in click sau Cancan apare poza unui trepadus ca a fost la masaj la una din otrepele de mai sus, si acum mai vroiam sa vb despre partea masculina a aceleiasi categorii sociale numita pe scurt ZDRENTE .

Marea vedeta Vali Craciunescu ( cum nu stiti cine e, este miezul din fanta) in contul sedintelor de masaj facute gratis la un anumit salon bucurestean (unul din cele care se afla in apartamente de bloc la etajul Y) s-a lasat pozat in niscaiva ipostaze de rahat pentru o persoana relativ publica , asa cum se considera. Pentru conformitate in continuarea articolului o sa postez si cateva comentarii de pe site.



« Vali Craciunescu, fostul component al trupei Spitalul de Urgenta, face reclama unui salon de masaj erotic. Celebrul acordeonist a acceptat sa-si imprumute imaginea celor de la XXXX Massage şi să apară in ipostaze compromiţătoare, de dragul prieteniei care il leagă de cel ce deţine această afacere. Imaginile în care acordeonistul apare alături de una, două sau chiar trei fete care îl pipăie peste tot, într-o baie cu spumă, apar pe pagina de Internet a salonului. Totul a fost de dragul artei, la invitaţia patronului acestei afaceri, însă asta nu înseamnă că lui Vali nu i-a făcut şi plăcere să se pozeze în acest mod.
Iubita lui nu s-a supărat

"A fost o experienţă frumoasă. M-am simţit foarte bine în mijlocul fetelor", a declarat Vali pentru Libertatea. Artistul a vrut să puncteze însă că a făcut totul de dragul amicului său. Cât despre jumătatea lui şi sentimentele pe care le-a avut aceasta la vederea fotografiilor: "Iubita mea e foarte geloasă, dar atunci când trebuie. Acum nu a avut motiv. Ea trebuie să înţeleagă că asta îmi este meseria", a încheiat, ieri, artistul, care lăsase deoparte atmosfera caldă de la salon pentru frigul îndurat la un concert de campanie. »
Sursa : libertatea.ro

28. mia | 2008.11.26 | 11.21
naspa
DIN PARTEA LUI VALI MA ASTEPT LA ORICE....DAR PACAT CA NU ASA SE FAC BANI....MAI EXISTA SI ALTE MODALITATI MAI ORTODOXE..DAR ..MA ROG ...FIECARE CU TREABA LUI....A SI APROPO TARE URAT ESTIIII!!!!CUM SO FI UITATA NEVASTA LA TINE????NASPA
#4. Vlad Tepes | 2008.11.26 | 03.48
Reclama ???
La cat e de U R A T asta face anti-reclama !!! Masaj horror !!!
#8. irina | 2008.11.26 | 04.54
good
nu inteleg care i-ti este meseria. gigolo. parca erai lautar pardon artist
#12. RAMBO | 2008.11.26 | 08.20
masaje
dar are iubita ? cine dracu se agata si de ra.ta.tul asta ? libertatea ar trebui sa scrieti aici citi bani ati platit la salon pentru pozele astea,sa dati adresa salonului ca sa ii faceti reclama,daca tot ati aratat fetele.