19.02.2009

Intre bun si rau, intre corect si gresit, intre legal si ilegal.


Am creat acest blog pentru toti cei care folosesc acest tip de servicii, pentru cei care sunt curiosi , pentru cei care ar dori sa "viziteze " astfel de locatii pentru cei ce vor sa injure aceste "stabilimente", pentru toate femeile care injura farmecele si priceperea maseuzelor, pentru toti cei care au anumite frustari si fantezi si vor sa scape de ele sau sa si le implineasca. In vederea tuturor celor care vor sa-si spuna parearea o sa dau cateva linkuri cu articole despre aceste saloane de masaj.
... si binenteles ca acest blog este si pentru domnisoarele care lucreaza in aceste locatii exclusiviste - adevarate temple ale placerii - si luxoase (putine de altfel)
Astept pareri si fantezii, frustrari si impliniri in astfel de saloane. Va rog nu face-ti recomandari si nici nu da-ti adrese de net cu saloane , acestea vor fi sterse.

Incepand de azi va voi prezenta o serie de articole mai mult sau mai putin binevoitoare sau incrimitoare despre saloanele de masaj din neasemuita Romanica...

si voi incepe cu :
Kanji massage - nu din alte motive ci pentru ca s-a inchis. Acum o sa se supere domnisoara care a cumparat domeniul si l-a transferat pe alt salon de masaj si o sa spuna ca inca exista salonul ca nu s-a inchis si ca doar si-a mutat locatia.
Ma scuzati dar chiar nici un salon din Bucuresti nu putea rivaliza cu Kanji la acea vreme... asta este soarta lucrurilor bune, trebuie sa se termine repede.

"O vila cocheta si discreta. Interior elegant, mirosuri exotice, atmosfera placuta. La "receptie" clientii sunt selectati dintr-o privire atenta. Pentru unii... "este totul rezervat" sau "regretam, dar salonul nu mai functioneaza aici". Pentru toti ceilalti, insa, primirea e desavarsita. Clientul ia loc pe un fotoliu elegant, este servit cu o bautura la alegere, iar prin fata lui defileaza maseuzele. Blonde, brunete, roscate, cu sanii (extrem de importanti in masajul erotic) mai mari, mai mici, mai rotunzi. La alegere... Industria saloanelor de masaj erotic in Romania este din ce in ce mai prospera, fapt confirmat de aparitia a tot mai multe locuri de gen, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara. Durata unei sedinte de masaj erotic propriu-zis este de aproximativ o ora, dupa preferintele clientului, contra unei sume standard intre 1.500.000 si 1.800.000 de lei vechi, in functie de "politicile" salonului. Masajul este de relaxare, "body massage" (cu trupul maseuzei) si masaj erotic.
In timpul sedintei de masaj, atmosfera trebuie sa fie una cat mai intima, desigur, in raport cu cerintele generale ale clientilor. Astfel, pe parcursul orei de masaj se reduce intensitatea luminii, se aprind diverse lumanarele parfumate, se asculta muzica de relaxare. In timpul masajului se folosesc uleiuri si lubrifianti.
Anumite saloane ofera si alte tipuri de placere, cum ar fi masajul cu frisca. Cele mai multe dintre locurile de acest gen de la noi ofera, contra cost, si optiunea "cu finalizare", insemnand pentru client posibilitatea unui orgasm. De-a lungul timpului, masajul erotic a evoluat de la practica in cuplu la afacere, acesta descriind, in principal, adaptarea tehnicilor de masaj obisnuit la cel erotic, acesta din urma neavand nicio legatura cu terapia si vizand in principal zone intime."
sursa CANcan.ro