26.02.2009

Angajez 20 de secretare

     Creatorul omenirii a dat barbatului putere si femeii puterea de a manipula barbatul. Dispunand de drepuri egale, atat femeile cat si barbatii si-au castigat existenta de-a lungul timpului, fiecare cum a putut, prin efort fizic sau intelectual. Cert este insa ca femeia a dispus de la inceput de acel dar de la Creator, care i-a permis sa practice cea mai veche meserie din lume, prostitutia, una banoasa dealtfel, fie ca se desfasoara la nivel stradal sau high-class, organizat sau nu. Despre femei care sa-si schimbe sexul sa devina barbati, nu am prea auzit, dar de barbati dornici sa fie femei (pe cale chirurgicala sau doar la exterior)si sa-si insusasca "darul' stim cu totii -vezi "domnisoara" Naomi, care practica prostitutia imbinand utilul cu placutul.
Tuturor ne-au atras atentia anunturi de genul : "Angajez secretara. castig:1500 euro. cerinte:aspect fizic placut" sau, varianta amaruie, dar sincera "Cand companiile multinationale fac disponibilizari, noi angajam. Salon de masaj erotic.1500 euro garantat." ....offff, daca eram femeie...!
"Angajez 20 de secretare", adica aceasta hipersupermega firma in continua ascensiune, are 20 de directori competenti si activi care au nevoie de secretare pentru a le usura job-ul, prin una alta, poate un masaj chiar, pentru un refresh spre eficientizarea actiunilor sefilor.
Citind anuntul, se duce la interviu naiva provinciala, studenta (in primul an, de-asta era naiva, inca nu a aflat cu ce se mananca Bucurestiul), inainte de a se duce la autogara sa ia pachetul trimis de mama.
I se spune ca a ajuns la un salon de masaj erotic, fata scuipa-n san ("preotul satului m-a avertizat despre astfel de ispite"), i se mentioneaza potentialul castig, ochii incep sa ii sclipeasca a euro, vede maseuzele numarandu-si banii si decide : "gata cu baia din capatul palierului din camin"; ocupa unul din cele 20 de posturi de "secretara".
Urmeaza marea schizma- o noua atitudine, shopping la mall,chirie la Unirii,coafor, unghii false, cafeaua in Dorobanti, noaptea la Fratelli, tinte mai ridicate in materie de barbati, mofturi, fitze, toate acestea prin darul cu care s-a nascut, acela de a fi femeie si implicit de a manipula (a se citi si ad literam) barbatii.