04.03.2009

Simona Sensual formatoare de opinie, Brancu - cel mai prost din curtea scolii.


Simona Sensual a ajuns formator de opinie, nu incerc sa ii tin partea lu' Brancu care este mutzufan plin de fitze. As dori sa stiu ce audienta a avut emisiunea in care si-a prezentat propria nunta. Doamne ce penibilitate!!! Si ca tot am ajuns aici, vom vorbi de strategii de marketing.
Brancu si cu altcineva se gandesc sa faca o revista.
Pana aici sau gandit bine, au ales si numele: Confidential, bun pana aici e ok.
Domeniile confidential.ro si confidential.com.ro sunt cumparate de un salon de masaj, destul de serios si de demult timp in bransa si pe piata - Confidential masaj erotic, ok dar cat de prost sa fii ca atunci cand te angajezi sa demarezi un astfel de proiect cum este Revista CONFIDENTIAL sa iti ramana un lucru atat de neimportant ca domeniul de internet? Nu trebuie decat: Sa te cheme Brancu, sa lucrezi la Antena 2, si sa fi prost mult de tot. Unde sa il pun pe Brancu intre Simona Sensual, Sexi Braileanca, Alina Plugaru, si nu in ultimul rand in spatele lui il pun pe Goliat ( Piticul Porno) ca tot ii place sa fie lins in cur.

"Brancule vedea-te-as tuns ca si Naomi.....Acesta nu este singurul mesaj lasat de telespectatorii interesati de emisiunea Agentului Vip. Incercand sa aflu parerea telespectatorilor fata de emisiunea care ma irita , mai rau ca urticaria ( pot sa zic ca mi-au iesit bube de la emisiunea lui Brancu, iritatia a ajuns la cote maxime), am intrat curioasa pe forumul emisiunii dansului. Nu am fost uimita sa constat ca si telespectatorii au aceeasi parere ca si mine despre atitudinea si neprofesionalismul de care da dovada "cel mai penibil prezentator tv", asa fiind el caracterizat de proprii telespectatori. Si as vrea sa va enumar cateva din caracterizarile forumistilor care impart aceeasi parere cu mine: pitipoi penibil, cel mai penibil prezentator, libidinos, iar lista ar putea sa-mi ocupe tot blogul, dar mi-e teama ca voi fi iar avertizata de limbaj inadecvat, asa ca va las pe voi sa cititi pe forumul emisiunii lui. Cum as putea sa ma supar pe un prezentator care nu este respectat de proprii spectatori, care nu este luat in considerare si care nu influenteaza vocea poporului,,,,"

Sursa : Simona Sensual