10.03.2009

Prostitutie, prostie, rea vointa si Mircea Badea




Nu ca le-as avea la suflet prea mult pe cele care au iesit pe locurile 2 3 4 etc in jos dar sa iasa panarama asta blonda , muista asta perversa si oripilanta cea mai dorita si cea mai....nu ma mir...hai sa analizam daca va iesi tot Basescu asa cum se prevede noi suntem o natie de prosti si santieristi care asculta manele. Pai daca asta suntem cum se poate sa ne placa Raduleasca si Raicu? Manele cu Raduleasca nu merg, dar o tuica cu o portie de manele si o muie marca Plugaru " e dumnezeu" Nu-i asa? Daca bei mai mult nu iti vei da seama ca-i agramata, asta in cazul in cere nu esti si tu.
Sunt atat de revoltat pe chestia asta incat am mai pus inca o data fotografiile cu Plugaru.... CINE LE VREA LE POATE PRIMI DE LA MINE PE MAIL LA MARIME MAXIMA( pentru a se verfica ca nu sunt modificate in photoshop)



"
Plugaru, mai dorită decât Andreea Marin şi Răduleasca

Alina Plugaru, aleasă "femeia ideală" pe site-ul Antenei 3.

Alina Plugaru a reuşit să le
"ia faţa" divelor şi zanelor, instalandu-se pe locul întâi, în ceea ce priveşte preferinţele bărbaţilor. Ea a fost aleasă femeia ideală, în urma unui sondaj realizat pe pagina de internet a Antenei 3, urmată de Andreea Marin (locul 2) şi Mihaela Rădulescu (locul 3), pe ultima, angajată a trustului “Intact”, învingând-o chiar “la ea acasă”.

Topul realizat în weekendul trecut pe site-ul de mondenităţi al Antenei 3, vdtonline.ro, a indicat-o pe frumoasa actriţă de filme XXX ca fiind câştigătoare, aproape un sfert din bărbaţii români considerând- o femeia ideală. Apetisanta blondă a reuşit să contabilizeze 24,69% din voturile exprimate pe s i - te‑ul Antenei. Amuzant este că Alina a câştigat aprecierea bărbaţilor pe un site administrat chiar de trustul la care lucrează Mihaela Rădulescu, vedeta postului Antena 1. “Nu-mi vine să cred că am reuşit să întrec două vedete, precum Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Sunt foarte fericită”, ne-a spus Alina Plugaru.

Andreea Marin a fost preferată de 18,19% din votanţi, iar Mihaela Rădulescu, de 12,79%. În top 5 au mai intrat Andreea Raicu (8,29%) şi reprezentanta României la Eurovision, Elena Gheorghe (4,89%)."
sursa: Libertatea