03.03.2009

Femei frumoase.

Incepand de azi voi posta fotografii cu femei frumoase care nu au pretentii de regina, starlete, printese, miezuri din fanta sau lindicul principesei.



"Cu ocazia unui pictorial supersexy in cel mai recent număr al revistei Playboy, Daniela Crudu şi-a scos, in sfarşit, la lumină tatuajul pe care îl are într-o zonă intimă. Vedeta matinalului de la Antena 1 şi-a desenat fluturaşul pe piele cu un an în urmă, pentru a-i face o surpriză iubitului.
Tânărul manechin Daniela Crudu a apărut luna aceasta pe coperta revistei Playboy şi a realizat unul dintre pictorialele cele mai aşteptate ale publicaţiei. Daniela a şocat încă de la prima ei apariţie pe micul ecran prin dezinvoltura şi sex-appeal-ul de care a dat dovadă.

Frumoasa a pozat în revista Playboy
“Vecina” lui Răzvan şi a lui Dani de la Antena 1 s-a dezbrăcat acum într-un pictorial incendiar şi a lăsat la vedere un mic tatuaj, realizat anul trecut, în dorinţa de a-şi surprinde iubitul. Tatuajul despre care e vorba, un fluturaş, trebuia iniţial să fie desenat ceva mai sus de zona inghinală, însă cel care i l-a realizat a sfătuit- o se pare să-l “ascundă în bikini” şi aşa a ajuns el să fie plasat într- un loc atât de indecent. Bogdan, iubitul ei, a fost însă plăcut impresionat de cadou.
“În Japonia fluturele este simbolul feminităţii. M-a durut când mi l-a desenat, însă ce a ieşit în final contează şi sunt foarte mândră de el” Daniela Crudu
Deşi relaţia lor merge foarte bine, surse din apropierea cuplului ne-au mărturisit că, deocamdată, nu se aud clopotele de nuntă. Se pare că Bogdan i-a cumpărat vedetei Antenei 1 un frumos inel cu diamant, dar aşteaptă momentul să i-l ofere. El i-a dat doar o superbă pereche de cercei cu diamant, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor."
sursa: Libertatea.ro