11.03.2009

Cu o nevasta toapa,campioana a prostului gust,cum poate face altceva Brancu,de sub papuc,decat sa involueze......madam Brancu....o Magda Ciumac blonda

Cu o nevasta toapa,campioana a prostului gust,cum poate face altceva Brancu,de sub papuc,decat sa involueze......madam Brancu....o Magda Ciumac blonda....
Cei doi penibili:
este atat de jenanta pozitia celor doi, incat .... NU se mai poate comenta nimic. Se autocaracterizeaza zilnic, dovada mesajele telespectatorilor, cele mai negative mesaje pe care le poti gasi despre o persoana publica. si totul de la ....CURca de nevasta-sa care l-a trans inapoi!


Brancu a avut parte de kitsch-uri de ziua lui

Nu este un lucru surprinzător, acela că Brancu şi-a organizat o emisiune specială pentru a sărbători public, augusta sa zi de naştere.



Cum de altfel, nu este deloc surprinzător, că şi de această dată, nu s-a dezis de natura lui facilă, primind de la invitaţii săi cadourile kitsch, care i se cuveneau de drept. Începând de la o fotografie, în care natura lui pur masculină (simbolizat prin organul său procreator) avea să se topească, încet, încetişor, ca o lumânare, (o aluzie destul de blasfemitoare, zic eu, dar poate că extrem de adevărată, ţinând cont că soţia lui îl cam ţine sub papuc, topindu-i masculinitatea în văzul tuturor), până la o statuetă de bazar, copie infidelă şi plină de caraghioslâc a „Şcolii din Atena” a lui Rafael, care s-a transformat, sub amprenta unui atelier de nonarte şi antimeserii din Clejani, în „Şcoala din Antena 2”, în care şef de cârmă de formator de opinie scabroasă, nu poate fi altul decât Cristian Brancu.

Bărcuţa cu înţelepţi a fost dăruită de Ioniţă şi Viorica din Clejani, care în inocenţa şi incultura gestului lor, nici măcar nu au bănuit că Brancu şade ţanţoş la cârma unui kitsch. Evident că cireaşa de pe tort a fost dată de soţioara sa, Oana Turcu, care i-a dăruit în văzul tuturor un copil de plastic, la gâtul căruia a atârnat o cravată de şmecher, care purta cuvintele, înduioşător de edulcorate, a unui bebe modern, ce face promisiunea că va trage în continuare de limbă vedetuţele de două parale, din dorinţa de a-i creşte lui „tati” ratingul. Şi pentru ca toată această mascaradă kitschoasă să aibă o finalitate perfect stupidă, Brancu mai primeşte de la actorul Andrei Huiban, nişte pampersi cu care îşi şterge gura. Un gest absolut potrivit! Pentru că, dacă o mână spală pe alta, de ce un pampers n-ar putea spăla gura unui moderator, de pe buzele căruia ies, zilnic, inegalabile kitsch-uri... (Dna T.)