23.04.2009

Sexul in trei si viata de cuplu . Poate fi inlocuit cu o sedinta de masaj pentru cupluri la un salon de masaj erotic.


Sexul in trei era cunoscut ca fiind un subiect tabu in trecut. Astazi, chiar daca nu este practicat de toata lumea, majoritatea vorbeste despre acest lucru mult mai usor si mai deschis. Pentru unii inseamna fantezie, pentru altii a face sex in trei nu poate fi decat revoltator.

Termenul de sex in trei sau menaj a trois se traduce diferit pentru fiecare cuplu. Multi cred ca menaj a trois ar putea fi acceptat mai usor de catre cuplurile cu experienta, care au o relatie consolidata.

Pentru cuplurile mai tinere exista multe sanse ca dupa o asemenea partida sa se desparta.

Primul lucru care face posibila o despartire este gelozia. Partenera si-ar putea acuza iubitul ca a fost mult mai afectuos sau mai tandru cu cealalta femeie.

Cand cuplu se decide sa mai aduca inca o persoana, partenera ar trebui sa aleaga cealalta femeie, si ar fi si indicat sa se intample asa pentru a nu se ajunge la diferite discutii.

Dar cine sa fie tipa care va veni in pat?

Daca e o tipa agata de pe net sau intalnita ocazional este destul de greu, dar mult mai dificil este atunci cand ea este o buna prietena.

De-a lungul vremii au existat si cazuri cand barbatul a ajuns la concluzia ca partenera nu il satisaface la fel ca "intrusa" si dupa o asemenea partida de sex a ales sa ramana cu cealalta femeie.

Sunt si cupluri sau parteneri cand nu vor sub nicio forma sa accepte ideea de menage a trois si atunci ar trebui sa se ajunga la o intelegere. Nu esti obligata sa faci ceea nu vrei, dar daca nu iti educi partenerul e posibil sa se bucure doar el de aceasta placere, facand sex in trei cu alte persoane. Sau il poti determina sa renunte la aceasta idee.

Sexologii au ajuns la concluzia ca femeile au fantezii cu privire la o partida de sex in trei, insa cand vine vorba sa puna si in practica, lucrurile iau o intorsatura neasteptata. Femeile devin foarte serioase si chiar critice cu privire la acest subiect.

Daca este o idee buna sa faci sex in trei asta va decide fiecare cuplu in parte. Varsta, dar si maturitatea la care a ajuns un cuplu pot decide mai bine daca li se potriveste acest lucru. O conceptie mai veche spune ca in momentul cand intervine o a treia persoana intr-un cuplu, lucrurile se pot complica.