04.05.2009

Karma massage



Karma Massage oferă servicii complete de masaj de relaxare, masaj erotic, erotic body massage în Bucureşti, Romania.

Karma Massage care încă de la început şi-a demonstrat profesionalismul şi a oferit calitate prin serviciile prestate, se impune şi în acest moment ca lider în Bucureşti în ceea ce priveşte masajul fie el erotic, de relaxare sau erotic body massage. În acelaşi timp masseusele noastre se pot deplasa şi la hotel, putând astfel să vă bucuraţi de intimitatea camerei dumneavoastră de hotel. Ca urmare vă asteptăm să apelaţi la serviciile noastre şi nu uitaţi, suntem mereu la dispoziţia dumneavoastră, 24 de ore pe zi.

Masajul poate fi acum, cu ajutorul nostru, o experienţă plină de senzualitate. Nu rămâne decât să vă alăturaţi nouă în fiecare zi când aveţi nevoie de relaxare sau de un moment de explorare a propriei intimităţi.

Salonul nostru de masaj este situat chiar in centrul Bucurestiului putând ajunge oricând în maximum 30 de minute la dumneavoastră acasă sau în camera de hotel.

Serviciile pe care vi le putem oferi sunt: masaj de relaxare, masaj erotic, erotic body massage, dublu masaj, aromoterapie, meloterapie, duşuri asistate de masseuse.

Oferim în acelaşi timp: gratuit vizionare DVD, mini-bar, transport de la/şi la client acasa.

Aşteptăm telefonul dvs. la următoarele numere de telefon pentru orice fel de întrebări sau pentru a face rezervări:

Mobil: +40 722 699 488
Fix: +40 21 327 38 84

Adresa: Piaţa Alba-Iulia, nr.1, Bucureşti

Program NON-STOP 24h/24.
Putem veni noi la dvs. în 30 minute.