04.05.2009

Botezatu a spus ... ii place in gaoaza...


Cătălin Botezatu (42 de ani) a recunoscut la PRO TV că are un băiat de aproape 20 de ani. In plus, Bote a mai vorbit despre iubirile lui, dar şi despre practicile sale sexuale.

In emisiunea "Happy Hour Special", difuzată sambătă de PRO TV şi prezentată de Cătălin Măruţă, designerul a mărturisit că are un fiu de aproape 20 de ani, care nu ştie că el ii este tată. Carmen Harra (invitata permanentă a lui Măruţă la ediţiile speciale) i-a prevăzut lui Bote că peste trei ani va ajunge să aibă o relaţie de prietenie foarte strânsă şi sinceră cu fiul său. Mai mult, Cătălin a recunoscut că a făcut şi testul de paternitate, folosind fire de păr ale fiului său, pe care le-a dus la frizerie.

Designerul spune că nu doreşte să se amestece în viaţa băiatului, cu atât mai mult, cu cât mama lui e căsătorită cu un alt bărbat. Bote a mai precizat că fiul lui îi seamă izbitor de mult din punct de vedere fizic şi că acesta se află, din când în când, în anturajul său. La aceeaşi emisiune, creatorul a făcut unele aluzii şocante despre practicile sale sexuale, mărturisind că este onorant să fii iubit şi de bărbaţi, şi de femei.